Αν είστε σε διατροφή αλλά αγαπάτε τα γλυκά όπως εμείς η παρακάτω συνταγή από το αγαπημένο μας Dietitians Lab είναι για εσάς.
Τυρί κρέμα : 200γρ
Cottage cheese : 200γρ
Γιαούρτι : 200γρ
Εκχύλισμα βανίλιας
Αυγό : 1 τεμάχιο
Κορν φλάουρ : 20γρ
Μέλι : 60γρ
Φρούτα κατεψυγμένα : 200γρ
Νερό : 100ml
Κορν φλάουρ : 10γρ
Προαιρετικά μέλι αν τα φρούτα είναι πολύ όξινα!!
Διατροφική ανάλυση / μερίδα (8 μερίδες ολόκληρη η συνταγή)
– ⚡ Θερμίδες: 150 kcal
– 🥔 Υδατάνθρακες: 16.5 γρ.
– 🌿 Φυτικές ίνες: 2.2 γρ.
– 🍗 Πρωτεΐνες: 9 γρ.
– 🧈 Λίπος: 5.3 γρ.
Έτοιμο!🎉
Μπορείτε να την αποθηκεύσετε στο ψυγείο για έως και τρεις ημέρες!🧊
Η συνταγή είναι της διατροφολόγου Σόνιας Αλεξίου-Dietitians Lab
Μπορείτε να βρείτε την υπέροχη σελίδα της στο Instagram εδώ

“Bon Vivant” : “Αυτός που του αρέσει να απολαμβάνει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή”. Το “Bon Vivant” δημιουργήθηκε λοιπόν για να μοιραστώ μαζί σας ότι όμορφο απολαμβάνω. Εδώ θα βρείτε επίσης λογοτεχνικά κείμενά μου καθώς και προτάσεις βιβλίων. Στη στήλη Social Media υπάρχουν ενδιαφέρουσες σελίδες ανθρώπων από το instagram & το facebook. Αναζητήστε ότι σας αρέσει στις στήλες του Bon Vivant κι ελάτε να απολαύσουμε μαζί τη ζωή.
Βιογραφικό
Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων στο ΤΕΙ Θεσσαλίας και εξασκώ το επάγγελμα στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο μου μυθιστόρημα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πνοή το 2017 με τίτλο ” Η καγκελόπορτα της αγάπης”.
Αγαπώ το καλό φαγητό, τις ωραίες σειρές, τις στιγμές με τους αγαπημένους μου και τα ταξίδια!